”Drop’in”

Torsdage: kl. 17.00 – 19.00

Opstart torsdag 5 maj

Der reserveres begge baner

Alle tiders mulighed for at møde andre!

Træning og fællesspil (for ALLE)

Tirsdage kl.10:00 – 13:00

Opstart 3. maj

Kombination af slag og spilletræning.

Brug af boldkanoner og individuel træning med opfølgende  fællesspil – med test af nye slag og teknik.

Træner: Ib Rasmussen (mobil: 28745809)

Fællesspil (for ALLE)

Søndage kl.10:00 – 12:00

Tidspunktet kl.10-12 skulle passe de fleste, der kunne tænke sig at starte søndagen med et par gode solide tenniskampe.

Vi har 2 baner i 2 timer til at lave de kombinationer, der passer os.

Vi spiller double med 4, double med 5 og rotation, double med 6 og par rotation og 2 doubler med 7 og 8 – ingen kommer til at vente.

Hasse Wilster (mobil: 51930101)

Det gælder for ALLE aktiviteter, at man IKKE skal tilmelde sig, – man skal bare møde op

Vinter inde spil

Information senere på året

KALENDEREN i øvrigt:

Kom og være med til en hyggestund!

•  Søndag 8. maj, kl.10:00, Klubmøde for alle medlemmer. Bestyrelsens tanker for klubbens fremtid. Hvordan bliver vores klub endnu klubben bedre? Dialog! Og hvordan kan alle spille mere tennis uden fast makker. Herunder Hasses nye DOODLE-tiltag, og evt. en telefon-SPILLELISTE-kræver accepts af de enkelte der optræder på liste. Der brydes på kaffe/the + brød, og der kan jo altid spilles bagefter også..
  • Søndag 22 maj, kl.09:00. ARBEJDSDAG. Kom og være med til at vedligeholde klubhus og omgivelser. Der bydes på kaffe(the/brød om morgenen, og senere pizza/vin/øl/vand. HUSK- at det er også DIN klub/baner.
Image result for arbejdsdag
  •  Onsdage 22. juni, kl.16:30. Grill aften. Der hyggespilles imens.  Medbring selv mad og drikkelse.
  • Søndag 25. sept, kl 09:00, Sæsonsafslutning.  Vi starter med kaffe/the & brød. Der hyggespilles så længe vi gider. Medbring selv mad & drikkelse til frokost.
Related image