Seniorer  ”Drop’in”

Tirsdag i LIGE uger, kl. 17.00 – 19.00

Opstart tirsdag 30. april 2019

Alle betalende medlemmer – nye som gamle – er velkommen. Alle tiders mulighed for at møde andre!

Mød gerne op og få lidt social kontakt samtidigt! Mangler du en tennis makker er det alle tiders chance for aftale at spille med andre.

Træning (for ALLE)

Søndag 12. maj

Søndag 16 juni

Søndag xx august

Søndag yy september

Trainer: Obediah Anyaogu

Tilmelding på liste i klubhus

DGI-Arrangementer

DGI-arrangementer kan følges med på DGI’s hjemmeside www.dgi.com.vestsjælland

Vintertræning

Klubben ansøger om hal timer i vinter-halvåret – se opslag i klubhuset.

Normalt tildeles vi søndag kl. 20-23-  Kontakt kasserer (Jan Kristensen).

KALENDEREN i øvrigt:

Kom og være med til en hyggestund!

•  Arbejdsdag. Søndag 26. maj 2019 kl.9:00.  Kom og være med til vedligeholdelse klubhus og omgivelser.  Der bydes på kaffe/the og brød om morgenen, og senere pizza og vin/øl/vand. HUSK – det er også din klub/baner

Image result for arbejdsdag

•  Grill aften. Torsdag 20. juni 2019 fra kl. 17:00. Der hyggespilles imens.  Medbring selv mad og drikkelse.Related image
  • Sæson afslutning Seniorer.  Søndag 15. september 2019, fra kl.9:00.  Vi starter med kaffe/the & brød. Der hyggespilles så længe vi gider. Medbring selv mad & drikkelse til frokost.

Related imageRelated imageRelated image