”Drop’in”

Torsdage: kl. 17.00 – 19.00

Opstart torsdag 5 maj

Der reserveres begge baner

Alle tiders mulighed for at møde andre!

Træning (for ALLE)

TIRSDAGE: Kl.10:00 – 12:00

Opstart 3. maj

Træner: Ib Rasmussen (mobil: 28745809)

NYT!!

SPIL MERE TENNIS SAMMEN

Tirsdage kl.12:00-14:00

Søndage kl.12:00-14:00

Hasse Wilster (mobil: 51930101)

Særskilt tilmelding ‘åben’ double spil fra gang til gang, dvs. med skiftende spillere.

Tilmelding muligt UDEN på forhånd at have aftalt med andre makkere…!

Nærmere info gives op til og på infomødet 8.maj

Vinter inde spil

Information senere på året

KALENDEREN i øvrigt:

Kom og være med til en hyggestund!

•  Søndag 8. maj, kl.10:00, Klubmøde for alle medlemmer. Bestyrelsens tanker for klubbens fremtid. Hvordan bliver vores klub endnu klubben bedre? Dialog! Og hvordan kan alle spille mere tennis uden fast makker. Herunder Hasses nye DOODLE-tiltag, og evt. en telefon-SPILLELISTE-kræver accepts af de enkelte der optræder på liste. Der brydes på kaffe/the + brød, og der kan jo altid spilles bagefter også..
  • Søndag 22 maj, kl.09:00. ARBEJDSDAG. Kom og være med til at vedligeholde klubhus og omgivelser. Der bydes på kaffe(the/brød om morgenen, og senere pizza/vin/øl/vand. HUSK- at det er også DIN klub/baner.
Image result for arbejdsdag
  •  Onsdage 22. juni, kl.16:30. Grill aften. Der hyggespilles imens.  Medbring selv mad og drikkelse.
  • Søndag 25. sept, kl 09:00, Sæsonsafslutning.  Vi starter med kaffe/the & brød. Der hyggespilles så længe vi gider. Medbring selv mad & drikkelse til frokost.
Related image