Kontingent 2018

Seniorer: kr. 900

Juniorer u/ 18 år: kr. 475

Junior u/16 år: kr. 300 (hvis min. 1 forældre er medlem)

Gæstekort

Gæstekort á 5 timer: kr. 200

Enkelt gæstekort: kr. 50

(Købes via kasseren; kun gyldigt i 1 sæson ; KUN bruges sammen med gyldigt medlem)

Det er desuden tilladt med 1 prøvetime (gratis) for mulige nye medlemmer, men KUN sammen med gyldigt medlem.

Nøgledepositum: kr. 200 (refunderes v/aflevering)

Er man medlem af Mørkøv eller Svebølle Tennisklub, kan der frit spilles i Jyderup, men KUN sammen med gyldigt Jyderup medlem. Tilsvarende ordning gælder ’omvendte vej’

HUSK at aflevere din nøgle til kassereren senest d. 1. juni, hvis du ikke ønsker at være medlem i år. Manglende aflevering med-fører, at nøgledepositum mistes.

Betaling:

Via net-bank:

kortart: 01

giro nr: 1278770

Overfør penge:

Regr.nr.: 1551.

Konto: 1278770

Kontingentet skal være indbetalt inden d. 01.06.2018

Manglende indbetaling medfører fremsendelse af rykker påført et rykkergebyr på kr. 100.

Notér på indbetalingskortet, hvem & hvad der betales for: Kontingent / gæstekort. Anfør tydeligt navn, adresse, fødselsdato (ikke CPR), tlf.nr. og evt. mailadresse.

Kontantindbetaling modtages nødigt, da det medfører merudgifter at indsætte i banken.